Welkom bij Office Buddy, waar jouw zakelijke succes mijn prioriteit is.

Ontdek hoe ik je kan ondersteunen en je bedrijf kan laten groeien!

Jouw succes is mijn drijfveer, en ik bied verschillende manieren om je te ondersteunen. Of je nu op zoek bent naar volledige uitbesteding van bepaalde taken of deelondersteuning bij zaken die jouw persoonlijke aandacht en expertise vereisen, ik sta klaar om je te helpen.

Mijn focusgebieden zijn:

Office Support

• Bedrijfsprocessen analyseren, verbeteren en stroomlijnen

• Urenregistratie bijhouden 

• Maken en bewaken van planningen

• Organiseren van meetings en evenementen

• Artikelen inkopen, voorraadbeheer

• Contact met leveranciers en klanten

Financiële Administratie

• Debiteuren- en crediteurenbeheer

• Facturen verwerken 

• Controle pakbonnen

• Voorbereiden en uitvoeren van betalingen (oa. salarissen en belastingen)

• Bewaken, herinneren en nabellen van betalingen

• Opstellen van financiële rapportages

Project Support

• Documenteren van afspraken en besluiten

• Begeleiden en ondersteunen van projectmanager en -leden

• Bewaken van deadlines, mijlpalen en projectplanning

• Verzorgen van communicatie rondom projecten

• Budgetbewaking projecten

Marketing

• Netwerk vergroten door emaillijst en volgers te laten groeien

• Content voorstellen maken

• Social media berichten posten

• WordPress websites onderhouden en updaten

Naast deze specifieke focusgebieden ben ik ook beschikbaar als sparringspartner wanneer het gaat om organisatorische vraagstukken en toekomstplanning. Samen werken we aan de groei en efficiëntie van jouw bedrijf.

De bovenstaande focusgebieden omvatten enkele van de meest voorkomende werkzaamheden waarin ik kan ondersteunen. Maar onthoud dat niets mij te gek is, en ik ben altijd bereid om je te helpen, zelfs als een specifieke taak hier niet expliciet wordt genoemd. Samen kunnen we aan oplossingen werken die aan jouw unieke behoeften voldoen. Neem gerust contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Mijn tarieven

Ik geloof in eenvoud en transparantie, geen verrassingen of verborgen kosten. Gewoon een duidelijk uurtarief van € 55,- per uur, excl. btw.

Geen dag is hetzelfde als je zelfstandig ondernemer bent. Het ene moment heb je het razend druk, het andere moment kun je het in je eentje prima aan.

Mijn aanpak is gebaseerd op maatwerk. Je hebt de vrijheid om te bepalen hoeveel ondersteuning je nodig hebt en wanneer je die nodig hebt.       

Ben je klaar voor de ondersteuning die jouw bedrijf nodig heeft? Neem contact met mij op om jouw specifieke behoeften te bespreken en ontdek hoe Office Buddy je kan helpen groeien.