Wat je wil weten van mij

Na meer dan 20 jaar werkervaring in diverse functies heb ik de beslissing genomen om mijn eigen weg te volgen en is mijn bedrijf Office Buddy ontstaan.

Als hoofd bedrijfsbureau was ik spin in het web voor Verkoop, Productie en Inkoop en initieerde ik verbeteringen in de logistieke keten. Als project- / verbeterconsultant lag mijn focus op het verbeteren van productieprocessen op de werkvloer, inclusief financiële onderbouwing, medewerkers enthousiast maken en het faciliteren van verbeteringen.

In mijn rol als officemanager was ik verantwoordelijk voor de boekhouding en had ik een ondersteunende rol voor de afdelingen engineering, verkoop en inkoop.  

Mijn uitgebreide achtergrond en brede kennis vormen de bouwstenen van mijn diensten als Persoonlijk Assistent, ik sta klaar om jou te helpen!

Ik hecht waarde aan een goede balans tussen werk en privé, geniet van de variatie in werkzaamheden, blijf mezelf graag ontwikkelen en zorg ervoor dat mijn werk betekenisvol is. Ondersteuning zit in mijn DNA, en wat ik het liefste doe, is anderen helpen zodat zij het maximale uit hun werk kunnen halen.

Als Persoonlijk Assistent is het mijn passie om jou te ontzorgen en te ondersteunen, zodat jij je kunt focussen op wat er echt toe doet. Ik help je om structuur aan te brengen in jouw werk of onderneming en streef ernaar om jou slimmer en efficiënter te laten werken. Samen komen we vaak tot slimme oplossingen waar iedereen blij van wordt.

Mijn specialisaties en focusgebieden zijn onder andere financiële administratie, office en project support en marketing.

Voor een uitgebreide beschrijving van mijn werkzaamheden check de pagina: Diensten en Tarieven

Leer mij nog wat beter kennen

  • Geboren in ’80 en opgegroeid met een passie voor actie en doorzettingsvermogen, wat zich vertaald in mijn proactieve en pragmatische houding in mijn werk
  • Moeder van 2 meiden, wat mijn organisatorische vaardigheden en vermogen om prioriteiten te stellen in mijn werk versterkt
  • Leon is mijn buddy thuis, net zoals ik jouw betrouwbare partner wil zijn in jouw zakelijke uitdagingen
  • Actiegericht, duidelijk en direct waardoor ik snel aanpak en resultaten lever
  • Sportief, energiek en enthousiast om aan de slag te gaan
  • Als familiemens en verbinder begrijp ik hoe belangrijk een goede werk-privébalans is
  • Logisch denken helpt mij om samen met jouw oplossingen te vinden voor jouw uitdagingen
  • Mijn hoge betrokkenheid maakt me een toegewijde partner
  • Ik ga graag op vakantie, bovenal genieten maar ook om nieuwe inspiratie en ideeën op te doen.

De naam “Office Buddy”

De naam Office Buddy is ontstaan uit mijn verlangen om ondernemers te ondersteunen en een sparringspartner te zijn. Ik wilde een naam die niet alleen mijn rol als Persoonlijk Assistent weerspiegelde, maar ook de relatie die ik opbouw met mijn klanten. Office Buddy symboliseert de nauwe samenwerking en ondersteuning die ik bied.

Meer tijd, minder zorgen met Office Buddy!

Wil je meer inzicht krijgen in mijn werkervaring en opleidingen? Bekijk dan mijn professionele profiel op LinkedIn.